Blogi

 

28.9.2016

 

Heipparallaa

Sateisesta päivästä huolimatta oikein aurinkoisia uutisia. Sitä odotettua Omena-tyrniglögiä on kohta saatavilla. Tulevana viikonloppuna ruoka- ja viinimessuilta Turun messukeskuksesta. Torstaina mennään paikkaa laittamaan messukuntoon..perjantaina odotetaan suurta ihmisvilinää. Omena-tyrniglögiä on varattu iso määrä myyntiin. Saattaapi jotain yllätystuotteita olla myös mukana. Tänään vielä hienosäätöä mainonnan kanssa. Huomenna levätään pitkään ja lastataan auto menovalmiiksi. Grelsbölen myyntitiskiltä voit pongata itse emännän lisäksi kausiapulaisen Alinan tai Kehittämiskeskus Brahean Mervin maistattamassa ja kertomasta tuotteistamme. Tervetuloa messuille!

 

17.9.2016

 

Heippistä kaikille.

Kesä ja syksy on tuonut mukanaan paljon uusia ajatuksia ja pohdittavaa. Kesällä Tilalla työskenteli mm nuori 17-vuotias lukiolaistyttö. Hienoa huomata miten työtä ja sormien likaantumista pelkäämätön nuori tarttui työhön kuin työhön, reippaalla ja innostuneella asenteella. Tätä innostusta jatketaan ensi kesänä, mutta myös talven mittaan tyttö nähdään Tilalla avustamassa mm caterinpalveluiden tarjoiluissa sekä ruoka-ja viinimessuilla Turussa syys lokakuun vaihteessa.

Mielenkiintoisan säväyksen syyspuinteihin toi tästä Sauvosta, ihan läheltä, Elämys Ämmin Sanna, joka halusi tulla toteuttamaan unelmaansa, vehnän puintia seuraamaan. Pääsi Elämys Ämmin emäntä myös puimurin rattiin ja konkreettisesti kokeilemaan, miten se vehnänjyvä sieltä pellosta saadaan taltioitua.

Itse emännän ja isännän hommia Tilallani toteuttavana, kesään ja syksyyn on mahtunut enemmän vapaata kuin aikoihin. Muutamien organisointien jälkeen, emäntäkin on nauttinut loppukesästä mitä mielenkiintoisimpien asioiden parissa. Viettänyt laatuaikaa miehensä kanssa. Käynyt purjehtimassa, löytänyt itsensä monista mielenkiintoisista paikoista nauttimassa mm teetä ja katselemassa maisemia, tutkiskellut maa-artisokkapusikon antimia. Nautiskellut miehensä kokkailuista ja muiden tekemistä illallisista,viimeksi juuri eilen, pienessä idylisessä ravintolassa Lohjalla. Maistellen 7-ruokalajin illallista Mikko Utterin valmistamana.

Nyt iloisin mielin nenä kohti tulevaa syksyä ja talvea. Ennen talvea vielä sokerijuurikkaan nostoa ja kyntö hommia. Muutamia mielenkiintoisia pitopalvelukeikkoja. Niistä on hyvä startata syksyyn ja tulevien lomien mietiskelyyn...

Ja ei sovi unohtaa noita herefordeja Salmensuulla, niistä saa loihdittua mitä maittavampia ruokia :)

Me näemme seuraavaski Turun ruoka- ja viini messuilla 30.9-2.10. Tervetuloa jutustelemaan. Ja tietysti myös glögiä maistelemaan.

 

 

 

29.6.2016

 

Tervehdys aurinkoisesta Karunasta

Kesän alku huristaen mennyt. Tilalla vietetty 100-vuotis synttäreitä ja kylvön siunaus. Loppukesän ja tulevan syksyn tapahtumia mietitty ja varattu. Kesätyöntekijät alkavat kohta lähteä jälleen koteihinsa ja tilan yrittäjällä alkaa ansaitut kesävapaat häämöttää. Sitä ennen vielä muutama catering keikka, hernepellolla loppurutistus ja OKRA messut edessä ja suunnitteilla mielenkiintoisaa seuraavaa vuotta. Syksyllä jälleen Turun ruoka ja viinimessuilla lokakuun alussa omena-tyrniglögien merkeissä. Muistakaahan kesälomien tiimellyksessä tilata mökille sauna ja takkapuut, keväällä tehtyä, alkukesän tuulen kuivattamaa. Ei muuta kuin hauskaa kesää ja kesälomia itse kullekin.

 

 

22.12.2015

 

Grelsbölen Tila on mukana seuraavissa 2015 joulun ajan tapahtumissa

 

su 22.11    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 11-15

pe 27.11    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 11-20

la  28.11    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 10-15

su 29.11    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 12-15

su 29.11    VPK-talo,  Turku, Eskelinkatu 5  klo 11-16

pe  4.12     Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 11-20

la   5.12     Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 10-15

pe 11.12    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 11-20

la  12.12    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 10-15

la  12.12    Salmensuu, Sauvo Laanilantie 77 klo 12-15  (Mylvivän sonnin joulunavajaiset)

su 13.12    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 12-15

su 13.12    VPK-talo,  Turku, Eskelinkatu 5  klo 11-16

pe 18.12    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 11-20

la  19.12    Joulutori,  Paimio, Vistantie 27     klo 10-15

su 20.12    Joulutori, Paimio, Vistantie 27     klo 12-15

Grelsbölen itsepalvelukioski Päisterpääntie 156a Karuna, palvelee 23.12 klo 19.00 asti. Tervetuloa!

 

 

20.12.2015

Tervehdys Paimion Joulutorilta. Päivän olimme kyhäämässä Joulutoria, Peipposen liiketaloon, vanhoihin postin tiloihin Vistantie 27:ään. Suuntaamme jälleen Sauvo yhdessä hankkeella 3 yrittäjän kesken, yhteispöydällä Joulutorille. Näillä eväillä saadaan aikaan kokonaisuus, jolla meidän jokaisen on mahdollisuus osallistua. Myyntivuorot pystytään näin jakamaan kolmen yrittäjän kesken. Kaikkiaan Joulutorilla on 13 yrittäjän/yksityisen tuotteita myytävänä. Sunnuntaina 22.12 siis Joulutori jo aukeaa. Avajaispäivänä tien toisella puolen, kaupungintalon pihalla ovat joulunavajaiset. Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi Joulutorille.

 

 

25.10.2015

 

Tervehdys Grelsbölen tonttumuorilta täältä rannikolta, epävakaisilta, sateisilta ja pimeiltä Karunan kulmilta. Tonttumuori kävi maistelemassa herkkuja ja haistelemassa ilmapiiriä Turun silakkamarkkinoilla sunnuntaina. Vettä tihutteli. Tonttumuori päätti käväistä kauppakeskuksen kautta kotiin suunnatessa. Kovin tonttumuori hämmentyi, niin paljon joulutuotteita. Halloweeniä ja isänpäivää aikoi tonttumuori vielä juhlistaa ennen jouluhämmennyksiä.

Niin tonttumuorikin hämmentyi asiasta, että itsepalvelukioskiin tuotekasseja ja joulukortteja laittoi. Joulun alla tonttumuori ja apulaiset suuntavat Turun vpk-talon myyjäisiin 29.11 ja 13.12. Turun REKO-torilta myös tuotteita tilattavissa facebookin kautta. Paimioon tonttumuori aikoo myös rantautua useammankin kerran joulunalla. Olkaa kuulolla, tästä kuulemme lisää pikapuolin.

Sateisista pimeistä syysilmoista ei näytä tulevan loppua. Tonttumuori taikoo ennen jouluaikoja vielä Halloween ja isänpäivän kakkuja. mm tyrnijuustokakkuja saatavana Halloweeninä itsepalvelukioskista. Tonttumuori toivookin, että otat luurin käteesi ja pirauttelet tilauksesi meillepäin tai laitat meiliä tulemaan. Grelsbölen tonttumuori tai tontut toimittavat tilaustuotteenne suoraan kotiisi juuri sinulle sopivaan aikaan. Tietysti voit aina noutaa tilauksesi itsepalvelukioskista tai suoraan leipomosta erikseen sopittuna aikana. Muistathan, Joulun alla kiireitä riittää joka huushollissa ja myös meidänkin maatilaleipomossa Tonttumuori häärää ahkerasti mitä mielenkiintoisimpien leipomusten kimpuissa. Tilaathan tuotteesi hyvissä ajoin.

Tonttumuori toivottaakin oikeen mukavaa ja iloista Halloweenin alusaikaa.

 

 

15.10.2015

 

Itsepalvelukioski palvelee 23.12.2015 klo 19.00 asti.

Kioskin uusia tulokkaita mm Tammirauman hunajatilan tyrnillä maustettu hunaja ja Rainingon luomutilan luomu Kvinoa (gluteeniton)

Lisäksi valikoimissa kausituotteita kuten Grelsbölen Omena-tyrniglögi.

Jouluaiheisia kortteja, tuotekasseja.

Oman tilan AITO saaristolaisleipää, pikkuleipiä, tyrnituotteita, talviperunaa, jauhoja ja leseitä löytyy koko loppukauden.

Tervetuloa ostoksille!

Omena-tyrniglögiä saatavana myös Salmensuun tilapuodilta ja Tuorlan majatalolta.

 

 

27.8.2015

 

Itsepalvelukioski palvelee 1.5 - 23.12.

Avoinna klo 10-19.

Kesä-elokuussa avoinna 24/7 (kesä-elokuussa myös kakkuja myynnissä)

Itsepalvelukioskista 1.5-23.12  löydät tilamme tuotteista mm perunat, jauhot, leseet, tyrnituotteet, AITO saaristolaisleivät, pikkuleivät, toscapiirakat. Sekä pakasteesta Salmensuun jauhelihat ja makkarat, Tinttaran tervatontut ja muita tuliaisia, Himbergin hunajaa, Jäätelöä.

Satokaudella kesä aikana mm herneet, mansikat ja metsämarjat. Tilaleipomon tuotteita  mm kakkuja. Peuravaaran tomaattia ja kurkkua.

Kausittain esim joulun alla segonkituotteita.

 

Voit myös varata tuotteita etukäteen, noutaa kioskista sovittuna päivänä. Esim maatilaipomon tuotteet, Salmensuun lihatuotteet.

Tervetuloa ostoksille. Itsepalvelukioskissa käy vain käteinen.

 

 

 

18.6.2015

 

Itsepalvelukioski avasi ovensa viime viikon perjantaina. Tervetuloa ostoksille!

 

 

15.4.2015

 

Kevätkuulumisia Karunasta

 

Kevätkylvöt ovat tilallamme startanneet käyntiin. Tarhahernettä ja varhaisperunaa on jo maassa. Tänään aloitettiin sokerijuurikkaan kylvö uusilla Struben lajikkeilla. Maatilan väen on pitänyt kiiriesenä myös tilalle valmistuva uusi itsepalvelukiska. Uusi itsepalvelukiska avaa ovensa jälleen kesäkuun puolella, varhaisvihanneskauden tilalla alettua. Kiskasta tulet löytämään perunoiden ja herneiden lisäksi maatilan makeita herkkuja, AITOa saaristolaisleipää, tuliaisia ja paljon muuta.

 

 

 

Kaiken aherruksen keskellä on tehty muutakin. Tilamme on saatu tunnustusta sokerijuurikkaan hyvästä laadusta ja sadosta 2013 vuodelta. Melasniemen rahasto muisti näin kunniakirjalla ja muhkealla yllätyksellä. Saavutusten lisäksi olemme nauttineet muustakin. Tällä kertaa ei käyty vaellusreissulla eikä kukkaissaarella. Bongattiin kuitenkin korkeita paikkoja Pariisissa, luonnon ihmeellisiä antimia kotimaassa, luolia ja hiidenkirnuja etsiskellen.

 

 

 

Oikeen mukavaa kevään odotusta kaikille, olkaa kuulolla, kiska päivittää kuulumisia.

 

 

 

 

15.12.2014

 

Maatilaleipomo viettää joululomaa 22.12.2014-6.1.2015. Leipomon tuotteita on tilattavissa jälleen 7.1.2014 alkaen.

 

Grelsbölen Tila kiittää asiakkaillemme kuluneesta vuodesta. Kiireetöntä joulunalusaikaa ja rauhaisaa Joulua sekä onnekasta alkavaa Uutta Vuotta!

 

 

 

14.12.2014

 

AITO saaristolaisleipä

 

 

Saaristolaisleipämme on nyt AITO saaristolaisleipä ®.

AITO saaristolaisleipä (ÄKTA skärgårdslimpa) valmistuu tilallamme käsin tehden. Vehnäjauhot ja -leseet ovat oman tilamme vehnästä jauhettua taatusti tuoretta raaka-ainetta. Leivän kaikki muut raaka-aineet ovat täysin suomalaisia. Leipä valmistuu uunissa pitkällä paistoajalla. Leivän pinta viimeistellään siirappi-vedellä valelemalla. Näin valmistuu suussa sulava makeahko rukiinen makunautinto. AITO saaristolaisleipä sopii niin aamiaispöytiin, välipalaksi, ruokaleiväksi kuin juhlien leipä-hurmuriksi. 

Jos et ole vielä maistanut,tilaa omasi heti.

AITO saaristolaisleipä (ÄKTA skärgårdslimpa)

Ainekset: Vehnäjauho (Grelsböle), rasvaton laktoositon piimä, ruismallas, vehnälese (Grelsböle), ruisjauho, siirappi, hiiva, suola 0,8%   LAKTOOSITON, lisä-aineeton

PAINO560 g

Ingredienser: Vetekross (Grelsböle), fettfri laktosfri surmjölk, råg malt, vetekli (Grelsböle), rågkross, sirap, jäst,  salt 0,8% VIKT 560 g

Ravintosisältö Näringsinnehåll
100 g tuotetta sisältää keskimäärin/100 g bröd innehåller i medeltal

energiaa/energi 990 kJ / 237 kcal
proteiinia/protein 6,5 g
hiilihydraattia/kolhydrat 47,2 g
josta
sokereita/varav socker 12,1 g
rasvaa/fett 1,0 g

josta tyydyttyneitä rasvahappoja/varav mättade fettsyror 0,2 g
ravintokuituja / kostfiber 3,8 g
suola/salt 0,4 g

laktoosia/laktos 0 g

 

 

 

 

13.10.2014

 

Joulumyyjäisissä mukana, Turun VPK talolla sunnuntaisin alkaen 30.11, 7.12 ja 14.12.

 

 

2.10.2014

 

Ruoka ja Viinimessuilla, Turun Messu- ja

    Kongressikeskuksessa 3-5.10.2014.

 

                                                

 

 

 

29.9.2014

 

Viikonloppuna Turun messukeskus avaa ovensa Ruoka ja viini messuille 3-5.10.2014. Sauvosta 4 yrittäjän edustusjoukko "yhdessä enemmän - hankkeen" puitteissa mukana, mm GRELSBÖLEN TILA. Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta TÄÄLTÄ. Grelsbölen Tilan osastolta voit ostaa mukaasi aitoa saaristolaisleipää, tyrnijuustokakkua ja kakunkoristeita. Tervetuloa!

 

Grelsbölen Tila kiittää erityisesti Sauvon kuntaa sekä Noora Sallasmaata ja Sauvon yrittäjiä ja Lounafoodia tuesta ja kannustuksesta.

 

 

 

15.5.2014

PAKKAAMO uutisia

Talvi jälleen takanapäin. Näinhän voisi jo olettaa toukokuun puolessa välissä. Yötä valvotaan ja varjellaan viljelmiä pakkasilta. Toiveikkaina kuitenkin alkavaan kesäkauteen. Sauvon keskustassa NIITTULA TILAN pitämä kesäkahvila Pakkaamo (Sauvontie 42 Sauvon keskustassa) avaa jälleen ovensa 4.6.2014 klo 10. Kolmen sauvolaisen tuottajan tuotteita saatavana Pakkaamosta. Pakkaamon kahvilassa voitte nauttia esim Grelsbölen Tilan tyrnijuustokakkua aidon pannukahvin kera, taikka ostaa tuotteitamme mukaan kotiin vietäväksi. Pakkaamossa voit lisäksi nauttia maistuvan Niittulan Tilan salaattibufeen, taikkapa ostaa erikoisimpia tuorekasviksia kotiin nautittaviksi. Grelsbölen ja Niittulan lisäksi Pakkaamosta saatte SALMENSUUN hereford-naudanliha tuotteita.

 

Pakkaamossa tänä kesänä Grelsbölen tilan tuotteista myynnissä mm aidot saaristolaisleivät, 100% tyrnitäysmehut, tyrnihillot ja suuren suosion saaneet tyrnijuustokakut.

Pakkaamo avoinna 4.6.2014 alkaen ke-pe 10-18.30 la 10-15 Tervetuloa!

 

 

TILAN ITSEPALVELUPISTE

Päisterpääntie 156 Karuna,

Grelsbölen Tilan oma itsepalvelumyymälä avaa ovensa myös kesäkuun puolenvälin tietämillä satokauden alkaessa. Tänä vuonna laajennamme tuotetarjontaa. Itsepalvelupisteestä voitte ostaa tilamme tuotteita kotiin vietäväksi. mm tilamme maukkaat avomaan perunat ja herneet, aidot saaristolaisleivät, pikkuleipiä, tyrnijuustokakkua, suklaatryffelikakkua, sinappia ym. Lisäksi valikoimissa Salmensuun hereford grillimakkaraa. Muilta lähitiloilta hunajaa sekä pakasteesta ternimaitoa. Kotiin taikka tuliaisiksi mm tervatonttuja ja 3-d kortteja. Itsepalvelupiste on avoinna aukeamisesta heinäkuun loppuun joka päivä klo 9-21. Myös läpi juhannuksen. Itsepalvelupisteessä maksutapa käteinen. Aukeamispäivä tarkentuu satokauden kypsyttyä. Ilmoitamme siitä kesäkuun alussa.

 

 

TILAUSTUOTTEET YMPÄRI VUODEN

Grelsbölen Tilan leipomotuotteita voitte ostaa läpi vuoden tilauksesta YHTEYSTIEDOT.

Tilallamme ei ole palvelupistettä taikka myymälää, vaan kaikki tuotteemme tehdään tilauksesta. Teemme mm räätälöidyt taikka perinteiset hääkakut, ristiäiskakut, valmistujaiskakut, syntymäpäiväkakut, voileipäkakut ym pikku suolaiset ja makeat. Tilauksen voitte tehdä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia, yhteydenottokaavakkeella tilamme sivulta, taikka ihan perinteisellä kirjeellä lähettämällä. Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot sivulta.

 

Grelsbölen Tilan väki toivottaa kaikille oikeen mukavaa alkanutta kevättä. Tavataan pian.

 

 

 

15.5.2014

 

TÄRKEÄÄ TIETOA

 

Huomioitavaa tilausta suunnitellessanne:

*Grelsbölen Tilan (2261642-0) on pienyritys, jossa maatalouden sivuelinkeinona harjoitetaan leivonta/konditoriatuotteiden valmistusta.

*Leipomo on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä kakkuja ja voileipäkakkuja, asiakkaan toiveiden mukaan.

*Grelsbölen Tilan leipomotuotteita voitte ostaa läpi vuoden tilauksesta YHTEYSTIEDOT.

*Tilallamme ei ole palvelupistettä. Vain kausituotteiden itsepalvelun myyntipiste.

*Tilallemme voitte tutustua itsepalvekioskin tarjontaan. Avoinna kausittain 1.5-23.12. Itsepalvelukioski sijaitsee aivan Päisterpääntien vieressä, pieni harmaa kioskirakennus. Tilalla ei ole palvelupistettä, emmekä vastaanota asiakkaita asuintiloihimme. Sovimme erillisen paikan puhelimitse, jossa erikoistilauksista keskustelemme.

*Tilatut tuotteet noudetaan tilaltamme tuotantorakennuksen sivusiivestä, jossa leipomotila sijaitsee, (opaskyltti) ei asuintalostamme.

Työpäivinä tilamme puhelin palvelee arkipäivisin 9-16.

Tuotteet voidaan maksaa ennakkoon tilausvahvistuksen jälkeen,käteisellä tai pankkikortilla noutohetkenä sopimuksen mukaan.

*Kaikki tuotteemme tehdään tilauksesta, . esim hääkakut, ristiäiskakut, syntymäpäiväkakut, voileipäkakut.

*Tilauksen voitte tehdä joko

-soittamalla 0445330701 arpipäivisin klo 9-16

-lähettämällä sähköpostia info(at)grelsbole.fi

-yhteydenottokaavakkeella TÄSTÄ

-perinteisellä kirjeellä postitse  Grelsbölen Tila, Päisterpääntie 156a 21590 Karuna (huomaa postin kulun kesto).

*Tilaustuotteet valmistetaan aina tilauksen jälkeen.

*Koska leipomo ja konditoriatuotteita tilallamme valmistaa yksi henkilö, pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, ylitsepääsemättömän syyn vuoksi (mm.tapaturma).

*Leipomo ja konditoriatuotteita valmistaa tilan emäntä.

*Erikoiskakkutilauksista voitte lähettää esim valokuvan toivomastanne kakusta sähköpostiimme.

*Liian lyhyellä varoitusajalla emme valmista tuotteita.

*Kausiluonteisesti saattaa myös tulla ruuhkaa, jolloin emme pysty vastaanottamaan tilauksia lyhyellä varoitusajalla. Huomiotavaa myös leivontatuotteiden valmistamiseen, koristeiden valmistamiseen ja kuivumiseen on varattava riittävästi aikaa. Eteenkin kevään ja kesän sesongin aikana koristeiden valmistamiseen menee useita viikkoja.

*Kuvia tuotteistamme löydät TÄÄLTÄ.

*Grelsbölen Tila pidättää myös oikeuden peruuttaa leivonta taikka koristetilauksen, mikäli etukäteen sovittua maksua/ennakkomaksua ei suoriteta ajoissa, jolloin leivonnaisten/koristeiden valmistaminen on vielä mahdollista.

*Mikäli tilauksen toimituksessa ilmenee ongelmia, asiakkaalle ilmoitetaan siitä ensi tilassa. esim mahdollisia hetkelliset raaka-aineiden saatavuusongelmat meistä riippumattomista syistä.

*Koska tuotteet tehdään tilaustyönä, Grelsbölen Tila ei myönnä oikeutta perua kauppaa kun tuote/tuotteet ovat valmiit.

*Käsityönä tehdyt tuotteet ovat kaikki yksilöllisiä ja saattavat poiketa hieman toisistaan.

*Tuote/tuotteet tulee tarkistaa välittömästi ne saatuaan. Myöhemmin reklamoiduista tuotteista emme vastaa.

*Hyvitys/palautusoikeuden annamme ainoastaan meidän kuljettamisesta vahingoittuneille tuotteille, mikäli tuote on kokonaisuudessaan käyttämätön ja reklamaatio tehdään välittömästi tuotteen saatua. Tuotetta ei tule käyttää reklamaation jälkeen, mikäli emme ole siihen antaneet lupaa. Tuotteen vahingoittuminen on hyvin harvinaista. Tutkimme asian tapauskohtaisesti. 

*Vaurioittuneen tuotteen korvaamme osittain taikka täysimääräisesti käytettävyyden mukaan. Rahat palautetaan joko käteisenä taikka tilillenne, mikäli tuotteesta on reklamoitu edellä mainituilla ehdoilla.

 

 

 

 

 

5.6.2013

Grelsbölen Tilan tuotteita voi nyt ostaa myös Sauvon keskustasta sijaitsevasta Pakkaamon kesäkahvilasta, Sauvontie 42 (ent Saukkis) kesä-elokuun ajan. Grelsbölen Tilalla tarjolla mm tyrnituotteita, saaristolaisleipää, suklaatryffelikakkua, oman tilan vehnäjauhoja, leseitä ja kokonaisia vehnänjyviä esim kotimyllyssä jauhettavaksi. Juhannusviikolla tulevat avomaan varhaisperuna ja -herne myyntiin. Lisäksi ostosten lomassa kahvilassa voit herkutella mm Niittulan Pannukahvilla ja Grelsbölen päivän leivoksella. Saman katon alta kesäkahvilasta siis kolmen Sauvolaisen tuottajan tuotteita samasta paikasta, Grelsböle, Niittula ja Salmensuu. Tervetuloa ostoksille!

Katso lisää täältä

Juhannusviikolla aukaisemme myös tilalla sijaitsevan kesäkioskin. Tervetuloa!

 

 

 

12.3.2013

Lumiset, auringonsäteessä kirkkaasti säihyvät pellot ja nietokset luovat iloista ja mukaansa tempaavaa mieltä kevään mielenkiintoisten touhujen keskellä. Tilalla suunnittellaan kovaa vauhtia tulevan kevään ja kesän tuomia uusia haasteita. Maatilaleipomon puolella häät, rippijuhlat, syntymäpäivät ja monet muut juhlatilaisuudet ajoittuvat kesäkauteen, kuten tilan varhaisvihannes tuotantokin. Toivommekin, että varaisitte hyvissä ajoin hääkakut, rippikakut, syntymäpäiväkakut sekä muut tarjoiltavat ja tarjoilijat tilaisuuksiinne. Kesäkaudella 2013 kesä- elokuun aikana, tuotteitamme saadaan ostaa myös Sauvon keskustasta. Tilamme suoramyyntipiste jatkaa normaaliin tapaan toimintaansa Päisterpääntien varressa, avaten ovensa heti peruna ja hernekauden alkaessa kesäkuussa 2013, suoramyyntipisteessä myös maatilapeipomon tuotteita. Tarkempien ajankohtien selvittyä ilmoittelemme asiasta sivuillamme.

Grelsbölen Tila ja Maatilaleipomo toivottavat oiken nautinnollista kevättä!

 

23.11.2012

 

Tervehdys Tonttumuorilta täältä rannikolta, epävakaisilta, sateisilta ja pimeiltä Karunan kulmilta. Kovin kaipaamme jo lunta ja pientä pakkasta lyhtyjen valaisemaan pihaamme joulunalusmieltä lämmittämään. Joulun alla olevat torimyyjäiset ovat vielä Tonttumuorin mietinnän alla. Sateisista keleistä ei näytä tulevan loppua. Reellä ei päästä eteenpäin lumettomilla teillä. Tonttumuori toivookin, että otat luurin käteesi ja pirauttelet tilauksesi meillepäin tai laitat meiliä tulemaan. Meidän tontut toimittavat sitten tuotteenne suoraan kotiisi juuri sinulle sopivaan aikaan. Muistathan, Joulun alla kiireitä riittää joka huushollissa ja myös meidänkin maatilaleipomossa Tonttumuori häärää ahkerasti mitä mielenkiintoisimpien leipomusten kimpuissa. Tilaathan tuotteesi hyvissä ajoin. Muistithan, meiltä voit tilata Tonttumuorin tekemät maistuvat ja erilaiset tuotekassit lahjaksi taikka tuliaisiksi.

Tonttumuori toivottaakin oikeen mukavaa ja iloista joulunalusaikaa kaikille.

 

 

26.8.2012

 

Tilalla odotellaan kovasti sateiden loppumista, jotta päästäisiin puintihommiin. Sillä aikaa on aika katsastaa menneen kesän tapahtumiin ja tulevan syksyn aatoksiin. Kesäkioski palveli asiakkaitaan menestyksekkäästi 8.6-29.7. Kysyntä oli hyvää ja tuetevalikoimaa tullaan lisäämään ensi kesäkaudeksi. Torimyynti lähialueiden toreilla alkoi keväällä Salon kalamarkkinoilta 1.4 ja on ollut melko vilkasta läpi kesän, kylmästä alkukesästä huolimatta. Sauvon kesätorin yhtenä toimikunnan jäsenenä, voin todeta pienenkin kunnan mahdollisuuksiin torin elvyttämiseksi. Heinäkuiset lauantait antoivat uskoa oman kunnan torille saapumiseta tulevinakin kesinä. Keväällä uudistetut maatilaleimon tilat mahdollistavat nyt isoimpienkin tilauksien valmistamisen. Kesällä tyrnimaa sai uusia tulokkaita, Tyttiä ja Virolaissyntyistä Botanitseskajaa. Kuva Botanitseskajasta elokuussa.

Viljan puintia, sokerijuurikkaan nostoa sekä kyntöhommia odotellessa tehdään vielä muutamia isompia tilauksia maatilaleipomossa. Yksi mielenkiintoisimmista uusista tulevista tapahtumista on Kemiönsaarella järjestettävä Stopenheim Olutjuhla, jonne toimitamme ison määrän suolarinkeleitä nautittavaksi.  Stopenheim olutjuhla.

Maatilaleipomo avoinna perjantaina 31.8.2012, satokauden ensimmäiset tyrnitäysmehut, tyrnihillot ja tuoreet marjat. Tyrnimarja

Avoinna 31.8.2012 klo 17-19, Päisterpääntie 156 Karuna. Tervetuloa!

 

 

 

14.8.2012

 

Upea päivä takana. Tapaamisia ja haastatteluita. Eräs mukava haastattelija ristisi minut tänään "Taidejauhopeukaloksi". Kiitos ja kunnia otetaan vastaan iloisin mielin :)

Näiden jälkeen olikin aika kurkistaa oman kotikasvimaan satoon. Uutta tuttavuutta tekemään Mangoldin, pinaatin ja raidallisen punajuuren kanssa kuva. Lisäksi MAXIsuuret härkäpavut  kuva   kasvimaalta tulivat koriini ja sisälle ruoanlaittoa odottelemaan. Uudet tuttavuudet miellyttivät makuhermoja ja varmasti ovat ensivuonnakin kasvimaallani ilokseni.

 

 

 

2.8.2012

 

Aika rientää kovaa vauhtia kohti loppukesää. Kesäkioski sulki ovensa 29.7.2012. Peruna ja hernekausi on tältä vuodelta ohitse. Syksyksi/talveksi on vielä saatavilla erä perunaa 10 kg:n säkeissä.

Maatilaleipomo on mukana elokuun alkupuolella seuraavissa tapahtumissa

4.8.2012  klo 10-14  Elomarkkinat Sauvo (tori/keskusta)

5.8.2012  klo 13-16  LÄHIRUOKATORI

11.8.2012 klo  9-14  Lähiruokatori Paimion tori

Oikeen mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa. Nauttikaa auringosta!

 

 

 

20.7.2012

 

Olemme mukana tulevissa toritapahtumissa

 

*21.7.2012 klo   9-14      Lähiruokatori Paimion tori

*4.8.2012   klo 10-14     Elopäivät Sauvon tori

*11.8.2012 klo   9-14      Lähiruokatori Paimion tori

 

21.7 saatavilla mm perunaa, hernettä, saaristolaisleipää ja tyrnitäysmehua

Tervetuloa ostoksille

 

 

27.6.2012

 

Suoramyyntipisteen aukioloajat 27.6.2012 alkaen, avoinna joka päivä kello 9.00-21.00. Tervetuloa ostoksille! Maksuvälineenä käteinen.

 

 

 

18.6.2012

 

Olemme mukana Kemiönsaarella järjestettävässä Stopenheim Olutjuhlassa 22.9.2012. Tarjolla Grelsbölen Tilan suolarinkeleitä. Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

15.6.2012

 

Osallistu Maatilaleipomon kesäarvontaan. Voit voittaa 30 euron lahjakortin. Lahjakortti käy Grelsbölen Tilan maatilaleipomossa.

Kerro oma kesän suosikki ruokasi ja juomasi. Lähetä vastaus arvontaan yhteydenottolomakkeella TÄSTÄ  27.6.2012 mennessä.

Onnea arvontaa :) Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti, joten muistathan jättää yhteystietosi.

 

 

12.6.2012

 

Aurinkoinen tervehdys Karunasta.

 

Ensi viikonlopun suunnitelmia miettiessä, olemme mukana Paimiossa

15.6.2012 klo 16-21 ja

16.6.2012 klo 10-17   Viva Vista tapahtuma  lue lisää tapahtumasta täältä

 

Myynnissä mm varhaisperunaa, saaristolaisleipää ja tyrnituotteita.

 

Tervetuloa!

 

 

7.6.2012

 

Tervehdys kaikille!

 

Tilan suoramyyntipiste aukeaa huomenna 8.6 klo 15 tienhaarassamme, Päisterpääntie 156 Karuna (sama paikka kuin aiemminkin) Myynnissä mm varhaisperunaa, saaristolaisleipää ja maatilaleipomon tuotteita.

Tervetuoloa ostoksille!

 

* 9.6.2012  klo 10-17   Sauvo Avoinna tapahtuma, Sauvon Koulukeskus

                                        Pihalla Grelsbölen Tilan teltasta mm uutta perunaa,                   

                                        saaristolaisleipää, tyrnimehua ja hilloa

* 9.6.2012 klo 12-15    Mylvän sonnin kevään avajaiset Katso täältä

                                        Salmensuun Tilalla, myynnissä mm uutta perunaa, 

                                        saaristolaisleipää ja tyrnihilloa

*15.6.2012 klo 16-21   Viva Vista tapahtuma Paimio 

*16.6.2012 klo 10-17   Viva Vista tapahtuma Paimio lue lisää täältä

*21.6.2012 klo 16-20   Lähiruokatori Paimion tori
*  7.7.2012 klo 10-14    Kesätori Sauvon tori lue lisää täältä

*21.7.2012 klo 9-14      Lähiruokatori Paimion tori

*11.8.2012 klo 9-14      Lähiruokatori Paimion tori

 

2.5.2012

Valmistujaisjuhlat lähestyvät. Meiltä Maatilaleipomon maukkaat kakut, voileipäkakut ja muut leivonnaiset valmistujaisiin. Meiltä myös kahvikuppien ja tarjolijan vuokraus tilaisuuteenne. Ota yhteyttä Yhteydenottolomake

 

 

2012 TAPAHTUMAKALENTERI

 

Olemme mukana seuraavissa tapahtumissa.

 

*27.5.2012 klo 10-17   Kevätmarkkinat Salon tori

* 9.6.2012  klo 10-17   Sauvo Avoinna tapahtuma, Sauvon Koulukeskus

*15.6.2012 klo 16-21   Viva Vista tapahtuma Paimio 

*16.6.2012 klo 10-17   Viva Vista tapahtuma Paimio lue lisää täältä

*21.6.2012 klo 16-20   Lähiruokatori Paimion tori
*  7.7.2012 klo 10-14    Kesätori Sauvon tori lue lisää täältä

*21.7.2012 klo 9-14      Lähiruokatori Paimion tori

*11.8.2012 klo 9-14      Lähiruokatori Paimion tori

 

Olemme myymässä tuoteitamme lähialueen toreilla mm Sauvo, Kemiönsaari, Paimio, Salo. Torimyynnissä mm saaristolaisleipää, leivonnaisia, tyrnimehua ja -hilloa, kesäaikana varhaisperunaa ja hernettä.

Muita myyntipäiviä tulee sitä mukaan kun niitä varmentuu.

Tervetuloa!

 

Tilallamme suoramyyntipiste aukeaa kesäkuun puolessa välissä. Seuraa ilmoittelua. Myynnissä mm varhaisperunaa ja hernettä, saaristolaisleipää, leivonnaisia, tyrnimehua ja -hilloa. Tervetuloa ostoksille, Päisterpääntie 156 Karuna.

 

 

6.4.2012

 

Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia. Kevään ensimmäiset sinivuokot kukkivat niin kauniisti jo pellonpientareella. Haikara huuteli kuuluvaan ääneen naapurin rannasta, pesäntekopuuhissa. Silmuja on ilmestynyt puihin ja pääsiäinen kolkuttelee ovella. Nyt on aika lähteä ulos luontoon pongailemaan kevään ensimmäisiä kasveja.

Grelsbölen Tila toivottaa oikeen Mukavaa Pääsiäistä kaikille.

 

 

21.3.2012 

 

Nyt on paras aika varata ensi talveksi polttopuut. Esim 33cm:n tuore koivuklapi 45e/irto m3, tuore havusekaklapi 40e/ irto m3. Toimitukset/nouto 2012 huhti-toukokuun aikana.

 

 

 

10.3.2012

 

2012 TAPAHTUMAKALENTERI

 

Olemme mukana seuraavissa tapahtumissa.

 

*1.4.2012   klo 10-17  Kalamarkkinat Salon tori

*27.5.2012 klo 10-17 Kevätmarkkinat Salon tori

*15.6.2012 klo 16-21 ja

  16.6.2012 klo 10-17 Viva Vista tapahtuma Paimio lue lisää täältä

*21.6.2012 klo 16-20 Lähiruokatori Paimion tori
*7.7.2012 klo 10-14    Kesätori Sauvon tori lue lisää täältä

*21.7.2012 klo 9-14    Lähiruokatori Paimion tori

*11.8.2012 klo 9-14    Lähiruokatori Paimion tori

 

Olemme myymässä tuoteitamme lähialueen toreilla mm Sauvo, Kemiönsaari, Paimio, Salo. Torimyynnissä mm saaristolaisleipää, leivonnaisia, tyrnimehua ja -hilloa, kesäaikana varhaisperunaa ja hernettä.

Muita myyntipäiviä tulee sitä mukaan kun niitä varmentuu.

Tervetuloa!

 

Tilallamme suoramyyntipiste aukeaa kesäkuun puolessa välissä. Myynnissä mm varhaisperunaa ja hernettä, saaristolaisleipää, leivonnaisia, tyrnimehua ja -hilloa. Tervetuloa ostoksille, Päisterpääntie 156 Karuna.

 

 

14.2.2012

 

Grelsbölen Tila toivottaa kaikille oikeen mukavaa ystävänpäivää.

 

 

24.12.2011

 

Grelsbölen Tila on hiljentynyt Joulun viettoon. Toivotamme kaikille Mukavaa ja Rauhallista Joulua ja menestykästä Uutta Vuotta!

 

 

13.12.2011

 

Lauantaina 17.12.2011 Tilamme on mukana Sauvossa, Mylvivän Sonnin Joulu tapahtumassa, klo 12-15, Salmensuun Tilan lihapuodin yhteydessä (Laanilantie 77)

Myynnissä mm tyrnimehua ja -hilloa, saaristolaisleipää, leivonnaisia ja piparkakkutaloja.

Tervetuloa ostoksille!

 

 

8.12.2011

 

Lauantaina 10.12.2011 Tilamme on mukana  Kemiönsaaren Joulumyyjäisissä,

Villa Landessa klo 12-15, (Engelsbyntie 8).

Myynnissä mm tyrnimehua ja-hilloa, saaristolaisleipää, leivonnaisia ja piparkakkutaloja.

Tervetuloa ostoksille!

 

 

15.11.2011

JOULUMYYJÄISET

 

 

Tilamme on alla mainituissa Joulumyyjäisissä mukana myymässä mm leivonnaisia ja tyrni tuoteita.

 

 

La 10.12.2011  Kemiönsaari, Joulumarkkinat, Villa Landessa klo 12-15, Engelsbynt. 8

La 17.12.2011  Sauvo, Mylvivän Sonnin Joulu, Salmensuun tilalla klo 12-15,

                           osoite,lisätietoa

Pe 23.12.2011  Paimio, Joulutori, Paimion torilla klo8-13

 

 

Merkkaa parhaiten sinulle sopiva ajankohta kalenteriisi. Tervetuloa ostoksille!

 

 

 

25.10.2011

 

Halloween lähestyy. Vielä ehdit tilata makeat ja suolaiset halloween- tuotteet viikonlopuksi. Halloween juhliin herkkuja

 

 

28.9.2011

 

Tilamme valikoima laajentuu. Saatavana mm saaristolaisleipää, kauraleipää ja kahvikakkuja. Mustia torvisieniä ja suppilovahveroita kuivattuina.

Tilaa nyt tuoreet vastapuristetut tyrnimehut ja marjat suoraan tilaltamme.

.

 

 

6.9.2011

Syksy lähestyy, lehdet alkavat punertamaan. Ihastelkaa maisemia, älkää kulkeka sokkoina, nauttikaa värikkäästä vuodenajasta täysin siemauksin, sillä sitä kestää vain hetken. Mielenkiinnolla odottelen syksyä,loppuvuotta, myyjäisiä, joulun alusaikaa.. Myyjäisiin tuodaan tilallemme uusia tuotteita mm luonnosta. Seuraa ilmoittelua sivuillamme.

 

 

3.9.2011

Grelsbölen tila kiittää kaikkia lähiruokatorin asiakkaita. Näemme pian uudestaan. Seuraa ilmoittelua sivuillamme. Tilauksesta myös tuotteitamme, kysy Miialta. Kiitos!

 

 

29.8.2011

Tilamme on myymässä lähiruokaa lähiruokatorilla Sauvossa 2.9.2011 klo 15-18. Tilallamme myynnissä mm leivonnaisia ja tyrnejä.

Tervetuloa ostoksille! 

Lähiruokatori osoitteessa: Laaninantie 77, Sauvo, Salmensuun Tilalla. Opaskartta

 

.

23.8.2011

Syksyn tuloa odotellessa

Syksy tekee tuloaan, sienet, marjat kaikki herkut valmistuvat ajallaan. Nyt on parhain aika lähteä sienimetsään, kohta puolukkaankin. Tyrnit alkavat pikkuhiljaan valmistumaan. Marjat ja hillot talteen kylmien talvipäivien nautiskeluja varten. Kiireistä viikkoa mennään, matkataan suuntaan jos toiseen. Autetaan ystävää. Juhlitaan siinä lomassa. Tehdään töitä aamusta iltaan. Muistetaan silti vielä nauttia lämpimistä päivistä niin kauan kuin niitä riittää.

Iloista syksyn odotusta !

 

 

8.8.2011

Mietteitä ja mietiskelyä

Lähiruoka sai puheiden jatkoksi hyvän vastaanoton viime lauantaina. Siitä innostuneena mietin tulevaa ja uusia haasteita esimerkiksi torimyyntipuolella ja tilan itsepalvelumyynnissä. Vuoden loppuun mennessä pohdiskelut varmasti saavat päätöksensä. Kiinnostavaa, uutta ja vanhaa. Tästä on hyvä jatkaa päivää eteenpäin ja alkaa suunnittelemaan tilattuihin hääkakkuihin prinsessakoristeita. Aurinkoista päivän jatkoa!

 

 

6.8.2011

Villiä melkeskettä.. hulinaa helskettä. Lähiruokatorilla Paimiossa katsastamassa toritilannetta. Aamun poutainen ilma alkoi vaihtua vesisateeseen, ei sekään haitannut lähiruoka ostoksilla asioivia. Hienoa, yllätykseksellinen päivä kokonaisuudessaan. Hulinaa riitti aina puoleen päivään asti kunnes oli aika pakata tyhjentynyt myyntitiski auton takakonttiin ja suunnata auton nokka kohti kotiin ja aah, vihdoinkin syömään.. valmiiksi tekemät evässämpylät, jotka hulinan keskellä jäivät nauttimatta. Kiittää kaikkia osallistuneita. Kuvia

 

3.7.2011

Herneiden itsepoimintaa

Kesän kiireiltään ehdin vihdoinkin tännekin kirjoittaa. Perunakausi on tältä vuodelta meillä ohitse. Herneitä vielä tämän viikon ajan saatavilla. Nyt on myös oikea aika tulla itse poimimaan herneitä, pakkaseen taikka muuten vain syötäväksi. Vain tämän viikon ajan 4-10.7 välisenä aikana. Hernettä itsepoimien 0.50e/kg. Soittelethan etukäteen ennen tuloasi 044-5330701.

 

 

2.6.2011

Kesä on tuloillaan. Tämä päivä täynnä uusia kokeiluja. Mm nokkospastaa ja Aivan ihanaa raparperikakkua Kuva kakusta. Niin hyvää ettei malta pysyä ruokapöydän ääreltä pois ollenkaan..  :)

Nokkosinfoa: Nokkonen sisältää kalsiumia 3 kertaa enemmän kuin maito, rautaa 7 kertaa enemmän kuin pinaatti, c-vitamiinia 5 kertaa enemmän kuin appelsiini.

..Siis nokkospuskaan keräämään iso ämpäri nokkosia lisää. Kuivata ja laittaa lasipurkkiin talven varalle.

 

 

 

5.4.2011

Niin on kevään tuoksua ilmassa. Nyt kaikki lukijamme, ystävämme ja asiakkaamme. Teillä on tilaisuus äänestää Grelsbölen tilaa paikkakuntamme parhaaksi yritykseksi 2011. Kaikkien paikkakuntien eniten suosituksia saaneet yritykset palkitaan kunniakirjalla. Tavoitteenamme on olla vuoden 2011 Karunan suositelluin yritys! Kaikki siis mukaan nostamaan peukkua meille. Peukkua pääset nostamaan klikkaamalla   TÄTÄ LINKKIÄ .   Sivuilta näet myös sen hetkisen kilpailutilanteen paikkakunnan suosituimmat sekä valtakunnan suosituimmat yritykset. Nyt kaikki nostamaan peukkua :)

 

 

25.3.2011

Polttopuiden teko kovassa vauhdissa.  Tuoretta koivu- ja sekaklapia saatavana. Vielä erä kuivaa koivuklapia varastossa. Varaa omasi pikaisesti!

 

14.03.2011

Tänä talvena ollaan saatu nauttia mahtavista talvikeleistä ja aika ärhäköistä pakkaspäivistä. Aivan mahtavaa, aurinko paistaa  todella kauniisti lumisissa maisemissa. Maaliskuu on kohta puolessa välissä ja kevään askareet syyhyttävät jo sormenpäitä! Viime viikolla tilasin kotipihamme kukkapenkkiin uutta väriloistoa istutettavaksi. Suurella innolla odottelenkin lähetystä huhtikuun puolessa välissä saapuvaksi. Sitä ennen on vielä klapien tekoo ja peltotyöt edessä.

Mukavaa lämpenevää kevättä!

 

 

29.01.2011

Teltta vuokraus, ulkokalusteiden vuokraus, ruokailuastioiden vuokraus, kahviastioiden vuokraus

 

Kesä ja juhla-aika lähestyy. Varaa teltat, ulkokalusteet, ruokailuastiat juhliinne ajoissa. Pystytämme teltat ja ulkokalusteet paikoilleen hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Tilaltamme myös kesäaikaan avomaan perunaa ja hernettä. Koko ajan tyrnejä ja tyrnimehua.

Tervetuloa tutustumaan myös kotisivujemme kautta tarjontaan.

 

 

29.01.2011

Kesätyöpaikkojen haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille. Hakijoita oli ennätysmäärä. Ensi vuonna tavataan samoissa merkeissä samaan aikaan.

 

07.01.2011

Kesätöitä

 

Taas on aika alkaa etsiä kesätöitä tulevalle kesälle 2011. Grelsbölen tilalla herneenpoimijoille avoimia työpaikkoja. katso lisää linkistä työsopimusehdot kesätyöhakemus tästä linkistä työhakemus.

 

18.12.2010

Grelsbölen tila toivottaa kaikille oikeen rauhaisaa ja kiireetöntä joulun alus aikaa!

 

 

8.12.2010

Lumen aurausta

Joulukuu ja lunta tulvillaan. Lumityöt ajankohtaisia. Onko koti- tai mökkitiesi lumen peitossa ja aurakuskille tarvetta. Ota pikaisesti yhteyttä 040-55 22 008 tai 044-533 0701 ja kysy tarjousta. (sauvo-kemiö)

 

 

27.9.2010

 

Kiireistä aikaa tilalla. Syksy on tulossa kovaa vauhtia. Iloitsen sataamattomista päivistä. Sokerijuurikkaan nosto on hyvässä vauhdissa. Sienimetsässä ahkeraan olen käynyt, kanttarellejäkin kunnon korillisen vielä sain.

Lehdet alkaa putoileen puista ja odottelevat pihalla haravoimista. Tosin ensin kerään läjän viehättävän värisiä lehtiä koristeiksi. Niin vähän on punaista meilläpäin Etelä-Suomessa. Kilpisjärven maisemissa vaellusreissulla oltiin kuun alussa, ruska-aikaan :) hienoa!

Aivan ehdoton syksyn suosikki on Tyrnipuristin. Tyrnipuristimet hommattiin tilalle viime viikolla. "sormien nipistysvehje" heh! Ennen kuin oppisin varomaan, ettei jätä sormenpäitään väliin :) Homma luistaa ja mehua myös myytävänä.

 

 

20.9.2010

Viikon verran olemme saaneet tuntea sateen ropinaa niskassa,kun ulos ennähtää.. Tänään taidetaan päästä nauttimaan kuivasta kelistä. Kipin kapin siis tyrnipellolle. Tyrnien itsepoiminta on alkanut. Tervetuloa noukkimaan 3e/litra. Voit myös ostaa valmiiksi noukittuina 8e/litra. Kysy myös tyrnimehua.

 

 

9.8.2010

Syksy tekee tuloaan,lämmintä silti riittää. Puintikausi alkanut. Ihmeellisen aikaisin. Vettä satelee,mutta silti niin iloisena,hymyssä suin :)

Mukavaa syksyn alkua!

 

 

12.7.2010

Aika poimia kesän sato talteen, mansikat,mustikat, vadelmat kuin sienetkin alkavat olla poiminta valmiita.Mukavia marjastus aikoja.

 

 

23.6.2010

Toivotamme oikeen hyvää Juhannusta kaikille!

 

15.6.2010

Perunaa ja hernettä on nyt myytävänä. Peruna ja herne tilaukset Juhannukseksi viimeistään 23.6.2010 klo 18.00 mennessä. Toimitamme torstaina 24.6.2010 klo 10.00 alkaen suoraan kotiin/yritykseesi varatut tuotteet. Alueella Kemiö-Sauvo-Paimio-Turku-Naantali-Nokia.Kysyy lisää aikataulusta.

 

 

15.6.2010

Vielä olisi herneenpoimijalle paikka avoinna. Soittele Miialle jos asia kiinnostaa.

 

 

26.5.2010

Tervetuloa Grelsbölen tilan kotisivuille.

Kevät on puhjennut kukkaan ja tilamme kevättyöt hyvällä mallillaan. Tutustu myös palveluihimme. Tilamme uutuutena kalusteiden, telttojen ja ruokailuastioiden vuokrausta. Kysele näistä lisää. Kuvia on tulossa tuotteistamme, kun kevätkiireiltään ehdimme.

Polttopuuta myydään hyvää vauhtia, kysele oma tarpeesi ajoissa.

Aurinkoista kevään jatkoa!